• repvez
    Szüli
    #1
    xsak azt nem értem, hogy ki az akinek erre van igénye ami alapján nekiállnak ezt fejleszteni ? mi az ami alapján ekkora nyomás lenne rajtuk, hogy ebbe az irányba kellene fejleszteni a közlekedést?

    Még ha önvezető is a kocsi , akkor se hinném, hogy olyan élvezetes lenne úgy utazni, hogy a rázkódás amit az út okoz meg a napfény és az árnyékok amikor visszatükröződésnek a monitoron olyan kellemes lenne úgy nézni filmet,
    Meg miért akarják elszigetelni az embereket akik együtt utaznak egymással azzal, hogy mindegyiknek külön hangforrást biztosítanak kizárva a környezetet .
    Egy taxinál vagy tömegközlekedésnél még csak megértem, mert idegenek ülnek be és csak egyszeri alkalommal, de egy olyan hétköznapi utazás során amikor egy család vagy ismerősök utaznak, akkor ne úgy üljenek már végig egy kirándulást vagy egy utat, hogy senki nem szol a másikhoz, sőt még csak meg sem hallja ha valamit kérdezni akar.mert a külső zajokat kizárja a rendszer.

    Helyette inkább azzal foglalkoznának, hogy jobb felfüggesztéseket, csendesebb gumikat, jobb utakat fejlesztenek és készítenek ki.

    Ezt az egész entertainment rendszert nem értem, mert már most is mindent monitorra és érintő panelra pakolgatnak, aminél muszáj odanézni, hogy mit nyomsz ,mert nem tudod kitapogatni, mint egy gombnál, hogy ez most a hangerő volt, vagy a légkondi, ami meg elvonja a tekintetet az útról, mellette meg megtiltják , hogy nem lehet telefonálni , mert az balesethez vezet, de ezzel szembe meg tele akarják olyan dolgokkal pakolni ami még jobban elvonja a koncentrációt az útról.
    Nem lehet menet közben a gps-be új útvonalat beírni, de mellette, meg az SMS meg messenger üzenetek meg megjönnek a kijelzőre sőt még válaszolhatunk is rá.
    Nem kicsit furcsa ez számomra.