• defiant9
    #11
    "De mi köze ennek a témához?"
    Te hoztad fel az IT-s legyen alkalmazott vagy vállalkozó témát, most akkor magad kérded hogy mi köze az IT munkavégzési módjának a témához?

    "Bírósági döntés van róla."
    A bíróság a törvények alatt helyezkedik el, a népszavazás pedig a törvényt módosítja.
    Szerintem azzal sincs elvi szinten semmi gond ha minden sofőr alkalmazott lenne, drágább lenne a fuvar, több adót fizetnének, így kevesebb lenne az utas amihez kevesebb sofőr is elég lenne, de azoknak biztosabb egzisztenciát adna. A TB járulék nélküli önvezetők így még jobban megérnék, még nagyobb versenyelőnyük lenne. A hatósági ár ami viszont nem jó, ez egy idejétmúlt rendszer, legyen csak árverseny a szolgáltatást nyújtók közt, döntsön a piac.
    "Ezt lehet?"
    Lehet, neked ez nem nyilvánvaló? Az elnökválasztás, cég/termék reklám, lobbi tevékenységnek adottak a keretei, az ellenkampány is tizmilliós nagyságrendű volt. Az emberek szavazatáért (akár olyanért hogy melyik terméket veszi le a polcról) a fejlett országokban elég sokat költenek.

    "És itt egy hír személyesen csak neked"
    Waymo Begins Fully Driverless Rides for All Arizona Customers
    Valahogy mégiscsak sikerült megoldaniuk.
    Az egyébként természetes hogy a sok önvezető startup jellegű fejlesztésből közül nem lesz mind első, és sokan nem is érnek célba, tipikus hogy eladják magukat.