• Relixo
    #4
    Ezt légy oly szíves mondd el a magyar kormánynak meg a magyar munkáltatóknak is majd az eu-ba egyik legmagasabb áfával dolgozó nav-nak is. És ha már ott vagy akkor szólj pár szót a szürke importos lehúzós 5 és 10 év garancia helyett 1 év garit adó cégekről is! Köszi!
    Plusz nekünk itthon nem az ajánlott árral kell számolni mert valami hiába 500 USD mire bejut hozzánk lesz belőle nemritkán 700 USD is. (áfa+vám+kapitalista lopás)

    Jaaaa, de persze senkit nem érdekel ez (m)agyarország ahol az a pár kiváltságos 0 munkával vagy inkább mutyival(?) jól el van a többi birka meg egymást marja a maradékon. Azért ne mondjad már,hogy itthon nálunk nettó 500e/hó az átlag kereset...pofám leszakad már ilyen hülyeségeken.

    Az meg a másik nevetséges marhaság már,hogy 1db PC komponens jelen esetben GPU lassan fél milla vagy még több lesz. Mennyiért rakjak össze (normális) gépet? 1 milla vagy 2? :D
    Kiváncsi lennék a sok burzsuj majomnak mi a sok? Ami felett már ők se vennék meg, bár gyanítom nincs ilyen ár. Ha 10 milla lenne egy kártya azt is vennék.