• NEXUS6
  #27
  "Amennyiben a gender függően kívánsz személyeskedni ahhoz sem kívánok asszisztálni ahogy magára a személyeskedésre sem, csak az érvekre, tényszerű megállításokra fogok reagálni. "
  Csak szólok, hogy mióta a veszekedési (és nem VITA!) stílusodra megjegyzést tettem, azóta te rugózol folyamatosan ezen a gender kérdésen! XD

  "Alapszíntű logika kellene ahhoz hogy valaki ne generáljon ilyen önmagában hibás állításokat, ezt a szintet te nem éred el. ráadásul az én eredeti állításom arról szólt hogy a kényelmi faktorát képes-e megítélni a fogyasztó, erre mondtam hogy az aki eddig taxiban vagy a BKV-n olvasgatott az akár jobban is meg tudja ítélni mint aki a volánt markolja és nincs is módja utazás közben ilyen tevékenységre, ehhez nem kell szakismeret, elvi szinten miden fogyasztó képes véleményt alkotni az értékről amire pénzt ad ki, így működik a piac."
  Akkor most hogy is van ez!? :O
  Amikor leírtam, hogy mi a VÉLEMÉNYEM, kioktatsz, hogy az nem igaz (sic), mert nem megismerhető a valóság (nyilván ezért írtam mondjuk hogy ez egy vélemény), ettől bármelyik irányban az eltérhet, nyilván, de rögtön a te VÉLEMÉNYEDET ugyan ez a megismerhetetlenség támogatja!? Mivaaan?
  Logika egyes! Kisasszony, leülhet!
  XD