• TokraFan
    Hogyne, akkor a Te beteg világodban bárki hirdethetné azt is, hogy a pedofília nem veszélyes, hagyni kell kiteljesedni a beteg rozzantakat, mert joga van a véleményéhez. Vagy hirdessék csak nyugodtan, hogy Fekete himlő nem létezik, az oltás meg nem ér semmit...Aztán majd ha látja szétrohadni a saját buta fejét, és kínok kínjával pusztul bele a betegségbe az oltásellenes faszsága miatt, akkor majd lehet siránkozni, hogy tévedtem (mint pataki ati a koronavírussal, aki mielőtt kórházba került volna, még nagyban konteózott arról, amiről görény is)
    Szóval amit görény csinál, az nem véleményformálás, hanem kizárólag önérdekből elkövetett közveszélyes tevékenység! Amikor egyértelmű tudományos bizonyítékok sora van már arra, hogy a maszkviselés az egyik legjobb védekezési mód jelenleg a fertőzés lassítására, akkor ennek ellenkezőjét hazudni, emberek életébe kerülhet. Az engem mondjuk nem zavarna, ha a görény szövegét benyelő tanulatlan buta hülyék egymástól elkapnák, de sajnos közben másokat is veszélyeztetnek azzal, hogy nem hordanak maszkot. A dohányzást is azért tiltják nyilvános helyen, mert az egy dolog, hogy Te hülye vagy és telekátronyozod a tüdődet, de ahhoz már aligha van jogod, hogy ezt mással is megtedd!

Feri alatt meg nem tudom kit értesz, én nem ismerek ferenc nevű embert a környezetemben. Ha netán a köcsög gyurcsányira gondolsz, akkor meg szimplán nem érdekel az 1bites primitívséged, amiben számodra kizárólag orbán vs gyurcsányi személyéig terjed a "színes nagyvilág". Egyszerű vagy mint egy hatos szög.