• kvp
    #3
    "Javitson ki valaki ha nem igy van, de nincs konkreten felfuggesztve szinte mindenhol pl a gyulekezesi es a sztrajk jog?"

    Nallunk sincs felfuggesztve, pedig Magyarorszagot a vilag liberalisabb resze nem tartja demokracianak. A liberalisabb regiokban sincs teljesen felfuggesztve, mivel ha pl. BLM-es fosztogatas van az legalis, csak a kormanyellenes tunteteseket tiltottak be. (nallunk ez is pont forditva van mint a fejlett orszagokban, tuntetni lehet, fosztogatni es gyujtogatni meg nem)

    "Az mondjuk jellemző a hazai viszonyokra, hogy a fészbúkon orbánra tett kijelentése miatt rohamrendőrök szállnak ki egy nyugdíjashoz, akinek a posztját kb. 70ember látta, miközben a "dr" görény féle közveszélyes szélhámos idióták szabadon tevékenykedhetnek, százezres követői bázissal."

    Angliaban az elobbiert mar hivatalosan borton is jar, mert gyulolet buncselekmeny vagy micsoda. Viszont a virustagadokat tenyleg sehol nem bantjak, ami eleg jol megmutatja, hogy ezekkel a szabalyozasokkal nem a jarvany elleni vedekezes a cel. (arra eleg lenne 2-3 het teljes kijarasi tilalom, ahol meg a kutyat sem viszi le senki es akkor el is tunne az adott orszagbol a betegseg, vegul kinjukban Kinaban is igy oldottak meg)