• TokraFan
    #29
    "A "párbeszéd" időszakában éppen mindenki főgonosznak volt elkönyvelve, akiben felmerült akár a gondolata is, hogy a járványügyi intézkedéseket vitassa."

    Én nem így látom, de nem is ez a lényeg, mert tiltva nem volt az ilyen gondolatok megosztása. És persze az olasz helyzet az nagy lapáttal rátett a pánikra, így utólag még a kétkedőknek is illene belátni, hogy nem ok nélkül (mert nem, nem az influenza halálozási számait láttuk, ahogy görény akkoriban szintén légből kapva hirdette). Természetesen a kormány intézkedéseit lehetett és lehet ma is kifogásolni. Az intézkedéseket ők hozzák, nem a virológus vagy járványügyi szakemberek. A vírussal kapcsolatos áltudományos fejtegetések viszont nem tartoznak ide, görény pedig ezzel operál. Egyébként pedig eleinte semmi másról nem szólt a történet részéről, mint a youtube nézettségről és arról, hogy nem mehetett le edzeni. Végigszenvedtem tegnap két régebbi videóját vitamin kérdésben, maradjunk annyiban, hogy ahhoz se ért. A dumája 90%-át lenkeitől nyúlta le, az egyik videóban 1:1-ben lenkei első könyvben leírtakat ismételgeti, amit 2010 körül olvastam (amíg bíírtam idegekkel azt a sok marhaságot amit az is összehordott). De tényleg, szóról-szóra azt tolja a videóban, egy önálló gondolata nincs.

    Ez egy új vírus, keveset tudnak róla, tavasszal még kevesebbet, a nyugati ember pedig generációk óta nem találkozott ilyen helyzettel. Nem meglepő, hogy mindenki találgatott, de éppen ezért szabad és kell kizárólag azokra a szakemberekre hallgatni, akik értenek hozzá. görényre éppen azért, haragszom, mert pont a legbutább réteget hülyíti tovább, felveszi a fehér köpenyt, hogy orvos benyomását keltse, miközben nem az, és lövése nincs az egész kérdéshez! Ez pedig nem párbeszéd, hanem megtévesztés! Pedig azzal együtt, hogy a vírus új, a terjedése, függetlenül annak halálozási rátájától, tökéletesen előrejelezhető tudományos módszerekkel, ezt láttuk tavasszal is és látjuk ma is. Kemenesi egy 4 évvel korábbi előadásában már előrejelezte a mai helyzetet, de most ősszel is pont úgy alakulnak a járványgörbék, ahogy azt már augusztusban leírták a szakemberek. (ironikus, hogy a valódi, komoly szaktudással rendelkező virológus szakember videóját mindössze 8ezer ember látta 4 év alatt, míg a szélhámos görényét 1millió, 5 hónap alatt...folt a zsákját ugye)
    Ezzel szemben görénynek csak a "nem jó semmire a maszk" típusú hablatyolása áll, a gyakorlatban pedig -sajnos- csodásan látszik az adatokból, kinek van/volt igaza! De görény csatornáját mai napig nem szántották be ekvéel, pedig már régen be kellett volna, őt pedig bíróság elé kellene állítani közveszéllyel fenyegetés és arra buzdítás vádjával. .
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.10.24. 14:35:33