• TokraFan
    #24
    görény egyéb tevékenységeit nem követem, a vitamin bizniszével kapcsolatos dolgai nem érdekelnek, lehetséges, hogy abban járatos, de ez most irreleváns. A virológiához nem ért, de ami ennél is súlyosabb probléma, hogy lejáratja a tudományt, ezerszer megcáfolt, téves állításokkal "érvel", mindenzt kizárólag a saját anyagi érdekei mentén teszi. Nem véletlenül akadt össze a másik vitamin szélhámos lenkeivel. Ugyanabban utaznak.

    "De beszélni róla nem az."

    Sajnos az, mert arra buzdít, hogy nem kell maszkot hordani amit sokan abban a hitben, hogy ő egy hozzáértő orvos, meg is fogadnak, különösen, ha egyébként is hajlamosak a covid tagadásra. Csak nézd meg mi történt angliában az 5G tornyokkal. Éveken át nem foglalkozott senki az elmebeteg ezoterikus, konteós csoportokkal, most pedig már jelentős anyagi károkozásig juttaták magukat a konteók miatt. Túl vagyunk a beszélgetés fázisán!

    "És amikor valakiben felmerül valami elmeteg dolog, jobb megbeszélni, mint úgy csinálni, mintha nem is tudnánk róla."

    Hónapok óta erről beszél az egész világ. Ha ez nem volt elég nekik ahhoz, hogy megértsék miért fontos a maszkviselés, akkor meddig kellene beszélgetni velük? Véleményed szerint, mikor jön el az a pont, ahol más eszközöhöz kell nyúlni, hangsúlyozottan nem a véleményük elnyomása végett, hanem a társadalom többi tagjának, illetve egészségenek védelme érdekében? Én úgy gondolom, ez a pillanat eljött, mert az észérvek, a bizonyítékok felmutatása láthatóan hatásatalan..

    Nézd meg, ezeknek az 1biteseknek mit lehetne magyarázni? Ezeket mivel győzöd meg, hogy vegye fel a maszkot ha nem azzal, hogy redeletben kötelezed rá? A saját összefüggéstelen, buta mondandójukat sem értik.