• TokraFan
    #20
    "Gődény próbál logikusan és tudományosan magyarázni,"

    Khm...Te jó ég! görénynek van egy gyógyszerész papírja, amitől nem lesz sem doktor, sem virológus szakember! Ezt megint csak a tudatlan emberek szopják be, ezért veszi fel a fehér köpenyt is, mert attól orvosnak tűnik -talán már a saját szemében is-. Már olyat is olvastam másoktól, hogy görény professzor...Baszki, kb. gyógyszerfutár volt maximum aki egy aktatáskával házalt az orvosoknál. Szakmailag semmi köze nincs a virológiához. Kérdezz már meg egy ortopéd szakorvost, hogy vállalná-e a szívműtétedet, vagy akár csak bármiféle tanácsot adna-e szívbetegségekkel kapcsolatban! Nem fog, mert nem ért hozzá. Ahogy görény sem ért a virológiához (magánvéleményem szerint a buta testépítésen kívül semmihez). Majd ha lábgombára kell valami, akkor talán azt meg tudja mondani -ha még emlékszik rá-, hogy melyik gyógyszert írasd fel az orvossal.

    Nem, nem érvel tudományosan! A tudományos álláspontot -magyar nyelven-, a Pécsi virológián keresd, ha valóban komoly szakembereket akarsz hallgatni a témában, ajánlom Dr. Kemenesi Gábort, vagy Dr. Jakab Ferencet. Náluk szakavatottabb ember nem sok van az országban. Történetesen tételesen, igazoltan cáfolható minden görény "érvelés".

    A kamupártos ügyét meg ide se keverjük, ahol 150milliót nyút le a magyar adófizetők pénzéből és azóta is b*szott visszafizetni.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.10.21. 18:05:29