COVID-19
  • Botond #463
    Cinizmus, persze. Az oltásellenesek egyetlen érve, hogy "nem tudják", a korlátozott tudásukra büszkék. "Nem tudom hogyan lehetne olyan űrhajót építeni, amivel el lehet jutni a Holdra, szóval ott tuti nem járt ember". Sikk a nem tudás, kérkedni vele, hogy ezt se tudom, azt se tudom, szóval mivel én mindent tudok, az nincs is, meg nem is lehetséges. Mennyi klinikai engedélyeztetési folyamatban vettél részt? Hánynál fedeztél fel hiányosságokat? Mi a te alternatív módszered, amin végig lehetne vinni a folyamatot, hogy szerinted is biztonságos vakcina jöjjön létre?
    A régi oltások, amik benned vannak tudod milyen klinikai vizsgálaton mentek át? Osztán mégis ottan vannak benned, és hát bele is fogsz halni, ezen oltásokat szinte senki se éli túl 100-120 évvel, szinte biztosan halált okoznak ilyen távon!
    Sőt mondok még durvábban, klinikai vizsgálatok nélkül is biztosan meg tudom mondani, hogy a covid oltást se fogja túlélni senki 100-120 évvel, szóval az se ad hallhatatlanságot, kóklerség az egész, ha úgyis meghalunk, nem tökmindegy, hogy ma vagy 50-80 év múlva?!
    Az meg külön hab a tortán, hogy már ebben a topikban is 800x le lett írva, hogy egy oltás nélkül betegségen áteső szervezetben alakulnak ki a mutációk, és ez legalább akkora baj, mint hogy az illető belehal e avagy sem, mert így áttételesen tömegek halálát tudja okozni azzal, hogy büszke a "nem tudására".