• Macropus Rufus
    #11
    Az a baj, hogy az alapozás lopásra épült. Így én is tudok kurva nagy arc lenni, hogy Te kifejlesztesz valamit aztán én ellopom, tovább fejlesztem és eladom persze jóval olcsóbban mint amennyiért te akarod eladni, mivel nekem nincs kutatási költségem pl.
    Aztán a befolyt pénzből meg elkezdem felvásárolgatni a cégeket, meg be fektetek ide-oda és a végén mi lesz? A Rufus milyen menő mert nézd miket talált ki meg ilyesmi. Nézd a Kínai technológiáról sok mindent elmond, hogy nem volt technológiájuk a golyós tollba való golyó legyártására. Erre csak pár éve van technológiájuk (pontosan 3 éve). Jó mi? Annak ellenére, hogy minden betét kínai, a golyó az európai import volt...

    https://index.hu/tech/2017/01/10/kina_megfejtette_a_golyostoll_titkat/

    idézem a lényeget: "Hiába az ottani gyárakból kerül ki a legtöbb golyóstoll (miért pont ez lenne a kivétel, ugye), a hegyet nem ők gyártották. Mivel a technológiát sikerült a mai napig titokban tartani előlük, importra szorultak."

    szóval gyak. minden amit látsz náluk kvázi lopás eredménye, legyen ez aksi, autó, szgép bármi. Ők csak tovább fejlesztik és mint feljebb említettem, mivel nincs kutatási költség ezért nagyságrendekkel olcsóbbak a piacnál. Tehát 2017-ben NEM volt technológia a gyártására, de űrhajóra meg volt mi? Meg mikroelektronikai bizbaszok gyártására volt. Mert ezeket nyúlták a toll fejét meg nem tudták. Ezért írtam lejjebb, hogy a végén ki fog derülni, hogy a puskapor is lopás eredménye.

    Az, hogy kinek mennyi szabadalma van semmit nem jelent. Az meg van, hogy legalább 345245 szabadalom szól zero ponti energiát megcsapoló gépekről? Ahogy Palinko írta: bármit lehet szabadalmaztatni.