• TokraFan
    #16
    Pedig én nyitott vagyok (a tényekre), tehát továbbra is várom a hiteles adatokat és bizonyítékokat azon állításodra vonatkozóan, miszerint csak "az aktuális balos politikai narratívákkal szembe menő" tartalmakat érintik a törlések!

    "Sok tudós, virológus, orvos "maszk ellenes"."

    Ez természetesen nem igaz, gondolom az olyan szélhámosokra gondolsz, mint pl. gödény, aki se nem tudós, se nem virológus, se nem orvos. Van egy gyógyszerész papírja, zen kívül inkább csak egy senkiházi testépítő, amitől messze nem lesz szkértője a témának. (egyebekben egy fogalmatlan idióta, akit a saját vitamin bizniszén kívül úgy tűnik, semm más nem érdekel).

    Ha a számszerű adatoknak és hiteles tanulmányoknak nem hiszel, keress rá a szintén idióta pataki attilára, aki nagy pofával szórta szét a gödényhez hasonló szövegeit egészen addig, amíg ő is el nem kapta a vírust és kis híján bele nem halt. Ez mondjuk kevéssé lenne érdekes, de a hülyeségének köszönhetően nem zárható ki, hogy tőle kapta el Gömöri Zsolt zenésztársa is, aki már szintén kórházban van és a hírek szerint nagyon súlyosan beteg. Részben dícséretes, hogy a nyilvánosság előtt el-elcsukló hangon, legalább belátta, hogy korábban hülyeséget beszélt.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.09.28. 21:54:27