• bdzsana
    #32
    "A cenzúrát félreérted, minden nemzeti oldali tartalmat folyamatosan szűrnek, kidobálnak, prominens személyeit politikai alapon letiltanak. A kereszténység se tetszik nekik, anyósomat simán tiltogatják pár hétre, túl sok magyar és keresztény oldalt nézegethet."

    Nem mondom, hogy nincs igazad, de én ilyet a saját szememmel még nem láttam a közvetlen környezetemben, pedig vannak a közvetlen ismerőseim között elég sokfélék. Igaz nem szoktak olyat posztolni, hogy Orbánt/Gyurcsányt fel kéne akasztani, a migránsok gyerekeket erőszakolnak miután megették a szivüket stb stb.
    "Keresztény" tartalmak között is akad olyan amit indokolt tiltani, és esetleg anyósod akaratlanul ilyet osztott vagy kommentelt, mint ahogy látom az idősebb korosztály mindent oszt amit csak eléraknak.
    Konkrétan olyan tiltással még én soha nem találtkoztam, ahol csupán a politikai vélemény miatt tiltanának valamit, ha csak nem ütköznek az alapelvekbe, tehát nem gyűlöletbeszéd, erőszakra buzdítás, kisebbségek kirekesztése, rasszista komment, átverés, zaklatás, pornográfia stb.
    Olyat láttam, hogy valakit tiltottak tévedésből, de fel is oldották azonnal a reklamálás után.