• gosub
    #30
    Egy liberális, demokratikus EU-ban a törvények előtt mindenki egyenlő és a szabályait mindenkinek ugyanúgy be kell tartani. Na ezt a Facebook NEM teszi.

    Az adatvédelmi szabályokat abszolút nem tartja be a Facebook, amit tesz azt egyetlen Európában működő közösségi oldal se tehetné meg, vagy hamar elkaszálnák.
    Ezer sebből vérzik az okfejtésed. Facebook-ra is ugyan azok a szabályok vonatkoznának mint pl. a hajdanán volt IWIW-re, de ezt kikerüli. A Japán, Koreai autógyárak is betartják az EU szabályokat emiatt ide telepítik a gyáraikat, így legálisan kerülik meg a vám és egyéb díjakat, cserébe itt munkát adnak, adóznak, turistáskodnak... A Facebook kizárólag saját kedve szerint tart, nem tartja be az EU és országai törvényeit.
    A cenzúrát félreérted, minden nemzeti oldali tartalmat folyamatosan szűrnek, kidobálnak, prominens személyeit politikai alapon letiltanak. A kereszténység se tetszik nekik, anyósomat simán tiltogatják pár hétre, túl sok magyar és keresztény oldalt nézegethet.

    Így a Facebokk minden lehet, de szabad és liberális egyáltalán nem. Törvények felettiként működik, világnézete szerint cenzúráz. Szerinted egy bolt/pláza/kávézó/söröző/szórakozóhely működhetne ilyen alapon és kitilthatná saját elképzelése szerint egyes ügyfeleit, embercsoportokat?