• defiant9
    #133
    1. Leírtam miért nincs ellentmondás. Természetesen a jog szerint szinten mindenki bűnös aki bűnt követ el, konkrétan az Uber nem követett el bűncselekményt, így esetében nincs ellentmondás. Az hogy hiányzik a szabályozás az éppen azt erősíti hogy nem tudsz mivel szemben ellentmondást felmutatni.
    Ki mondta hogy szép nagy kerek egész, megint csak szalmabábot gyártasz, ezt mondtam hogy a jog képes lekezelni a szabályozott és a nem szabályzotott terülteken történt cselekményeket is. Ellentmondás akkor lenne ha valaki bizonyíthatóan bűnös mégsem kap büntetést. Az első fele ami itt hiányzik, ott tartunk még mindig hogy szerinted van alapja a bűnvádi eljárásnak (csak az ügyészség aki jól ismeri a törvényeket és a tényállást is nem indítja meg valami rejtélyes okból). Az hogy mi az vádemelés alapja arra pedig nem tudsz egy épkézláb vádpontot/tettest/cselekményt prezentálni.
    2. Tehát hoztál egy hibás példát a VW-vel, erre most kihátrálnál hogy tulajdonképp nem is akartál hibás példát hozni. Lol. Ezek szerint nincs precedens ügyed sem, noha az volt az állításod hogy ilyen alapon is indítható lenne vádemelés. Akkor buktad ezt a pontot is.
    3. "Olyanra válaszolsz, amit én nem mondtam"
    Szimpla hazugság,
    ez volt az állításod:"miért szükséges a tesztpályát kihagyva közvetlenül az utakra vinni a tesztjárműveket. "
    ez volt a válaszom: "Soha nem mondtam hogy a tesztpálya kihagyható, azt mondtam a VR, a tesztpálya, és a közúti tesztek egymást kiegészítik"
    Idézd be ahol azt mondtam volna hogy kihagyható a tesztpálya.
    A Waymo esetén leírt tény adat hogy VR-ben tesztelnek milliárd mérföldeken át. Milyen konkrétumot akarsz ezen túl? Az nem lesz publikálva hogy miként épül fel a VR SW objektumstruktúrája, szabályrendszere. Elfogadhatjuk hogy szakmájukhoz értő fejlesztők, akik vélhetően egy elég jó rendszert alkottak meg, lehet hogy a világ legjobbját, de erre objektív adat nincs. A releváns link ennyi: Waymo today announced that its autonomous cars have driven tens of billions of miles through computer simulations and 20 million miles on public roads in 25 cities, including Novi, Michigan; Kirkland, Washington; and San Francisco. . Én nem állítom hogy ebben VR-ben minden letesztelhető, épp ellenkezőleg, ezért kell mellé a közút, de sok minden igen. És a Waymo éppen így is tesztel. Ahhoz hogy a VR környezetük eljusson a mai fejlettségi szintjére szintén kellettek a real world eredmények, ez triviális.
    Várom a linked ara a tesztpályára amin minden szituáció tesztelhető ami közúton is, az sem árt ha úgy jött létre hogy 1 centi közúti teszt sem volt előtte aminek az eredményit bevitték volna.
    4. "azért láttam már 1-2 dolgot"
    Lol. Sorod kérlek akkor a releváns dolgokat mert ez így üres referenciiájú állítás. Miket láthattál hogy utána egy szimpla jogszabály szimpla pontját is totál félreértelmezted és cserbenhagyással akartad megvádolni Raffaelát? Vicces ahogy ’szakértőnek’ póbálod beállítani magad, de egy full amatőr szintjét sem éred el aki alap szinten értelmezve olvasni tud. Mégis hogyan fordulhatott ez elő a te szakmai háttereddel ez? Nem igazán értem, old fel kérlek ezt az ellenmondást.
    5. Nem. Az hogy korábbi hsz-t linkelsz vissza az nem visz előre. A linkedre már megadott válaszom továbbra is áll.
    6. "Van amelyik cégnél az, van amelyiknél meg nem"
    A felosztásod szerint a hagyományos autógyártók tartoznak az első csoportba a tech cégek meg a másodikba. Ez ezek szerint hibás csoportosítás volt ami mögül most kihátrálsz, elismered?
    "Kérlek konkretizáld az összefüggést!?"
    Álltásod szerint hagyományos gyártótól származó balesetveszélyes jármű nem kerülhetett az utakra. A tények szerint igen. Az ABS SW a hibás termék, ami része az ABS-nek, ami része a fékrendszernek, ami része az autónak. Az autó mint termék pedig így balesetveszélyes. Az ABS mint koncepció nem hibás ahogy a fék sem, a konkrét implementáció az. Az önvezetés mint koncepció nem hibás, a konkrét Uber implemetáció az. Logikai képességeid még mindig kisiskolás szintjén vannak.
    8. "Továbbra sem írtam olyat, hogy hibás az ügyészség álláspontja"
    Tehát nem hibás, akkor OK, nem volt alapja a vádemellésnek. ezzel viszont ennyi, buktad az egész vitát ha elismered hogy helyesen döntöttek. Elismered?
    9. "Mi a kibaxott kérdés kiscsillag!?"
    Már megkaptad: "Vegyük mondjuk a "13-702"-t. Szerinted ez alapján mi volt a törvénysértés amit Raffaela elkövetett?"
    Még mindig várom a választ.