• NEXUS6
    #128
    1. Érdemi hsz nélkül. Továbbra is lezárva.
    2. Alappesetben a WV trükközése, amely ráadásul a gyártók nagyrészénél általános volt, nem indokolta, hogy ilyen súlyos, egyénekre is lebontott bűntetőperek kezdődjenek, amelyek ráadásul elég általános váddal illették a perbe fogottakat, a bíró meg esetenként még az ügyészre rálicitálva szabott ki bűntetést. Kvázi koncepciós per tipikus esetét látjuk. Egy amerikai csúcstechnológiai fejlesztővel nyilván ezt nem szándékozik a politika megjátszani. Te nem látod, mert nem akarod látni a párhuzamot, és a különbséget. Nem igazán tudok ennél többet írni. Lezárva.
    3. Linket továbbra sem küldtél, részemről felfüggesztettem.
    4. Nem az a kérdés, hogy mid nincs, hanem hogy mid van, ha nem jött volna át. Várom tisztelettel.
    5. Ne már, ne! Hányadszor akarsz ugyan azon körbe körbe menni!? Ne hülyéskedjél már. A félreérthetőségről volt szó, te meg a konkrét megfogható hazugság bermutatására kérdezel a Teszla részéről. Még mindíg nem esett le, hogy félreértetted a dolgot? Jöhet a bocsánatkérés! Vagy mond ki, hogy nem értetted félre és mutasd be, hogy dyra hol állított valótlant!
    6. ABS tesztelése volt párhuzamba állítva az önvezető teszteléssel, ott nem tudunk halálos balesetről (mert ezekszerint te sem tudsz) itt meg rögtön itt van az Uber-é, meg a néhány másik amit a Tesla okozott. Ennyi. Mi a kérdésed?
    7. Indirekt körbejártuk, helyetted kb megfogalmaztam a jelenlegi helyzetet. Lezártam.
    8. Bocs, "Az NTSB megállapítja" bennmaradt, mást kezdtem el írni. Kérem az utána következő részre reagálni, ha még akarsz valamit, bármit mondani.
    9. "Ez eleve kevés, de OK. Vegyük mondjuk a "13-702"-t. Szerinted ez alapján mi volt a törvénysértés amit Raffaela elkövetett?"
    Kevés? Miért, szerinted minek kéne még benne lenne, hiszen barátod, az ügyész írta!? :O Hát arra én is kíváncsi vagyok, hogy ez valójában mire vonatkozik, várom ügyészbarátod részletes indoklását, ha neked esetleg megvan!? ;) Csak mert te kezdtél el jogászkodni, hogy mivel is vádolja az ügyész Rafaellát. Szal akkor várom a többi pontban is a részletes kifejtést. Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2020.11.16. 11:14:29