• kvp
    #6
    A sajat penz az jelen formajaban egy kozosseg vagy csoport altal kiadott bankjegy. Egy adott orszagon belul az elfogadott fizetoeszkozok listajat az adott allam hatarozhatja meg. Szuveren allamok eseteben altalaban azert van sajat penzuk, sajat hadsereguk, sajat kormanyuk, hogy ez a szuverenitas megmaradjon.

    Az EU-nak van kozos penzneme es kormanya, egyelore mindketto keves hatalommal rendelkezik a nem euro-t hasznalo, sajat kormannyal rendelkezo allamok felett, de ezen szeretnenek valtoztatni. Sajat EU-s hadsereget is akartak, de abba senki nem ment bele, hogy olyan katonai ero legyen az EU vezetese kezeben, amelyik egyik tagallamnak se tartozik engedelmesseggel.

    A libra a facebook globalista csoportjanak penze (lenne). Oket tekinthetjuk a jovendo vilagkormanynak is. Ez a kormany igazabol mar megalakult, de nem kozvetlen valasztasok utjan, hanem toke alapon, igy nem elnoke hanem CEO-ja (foigazgatoja) van. Ha lesz penzugyi hatalmuk, akkor elobb utobb lesz sajat szuveren hadsereguk is. Ez, ahogy az EU dontesei felulirhatjak a magyar donteseket, ugy a vilagkormany dontesei felulirhatnak az EU donteseit, persze csak ott ahol a gazdasagi erejuket tudjak ervenyesiteni, tehat ahol a librat elfogadjak.