• Sydra
    #28
    "Nem neked, nekem mi a fontos, hanem nekünk."
    Mindig azok beszélnek közérdekről meg összefogásról, akik ki akarják csalni a pénzemet a zsebemből és a végén mindig valami olyat csináljanak, ami nekik jó mindenki másnak meg rossz. Ha jó ötleteid vannak, amik mindenkinek fontosak, akkor azt el tudod adni erőszak nélkül is. Minden más süket szöveg.

    "Hogy vannak más energiafaló technológiák"
    Valószínű olyan dolgokról beszélsz, amik nélkül egy csomó ember éhen halna vagy mélyszegénységben élne, csak te nem látod a funkcióját. Az hogy szükség van rá azt az bizonyítja, hogy csomó ember önként fizet érte. Ezek a problémák úgy néznek ki a valóságban, hogy a mérleg mindkét oldalán emberéletek tömegei vannak, csak te azthiszed, hogy az egyik oldalt nincs semmi csak a gonosz kapitalisták erőltetik.

    "Váltani kell, vagy megpusztulunk."
    Az embereknek van egy olyan tulajdonságuk, hogy nem szeretnek megpusztulni és ennek érdekében hajlandóak fizetni is. Így ha meg akarod oldani a gondjaikat, akkor hozz létre olyan megoldásokat, amikről ők úgy fogják gondolni a saját belátásuk szerint hogy ez megmenti őket a pusztulástól. De aztán az is lehet, hogy amit te veszélynek gondolsz az másnak nem az és jó okkal nem fizetne érte egy petákot sem. Ezen persze mérgelődhetsz, de akkor sincs jogod erőszakkal másokra kényszeríteni az elképzeléseidet.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2020.09.12. 20:33:39