• Andrevv
    #14
    Hát ez érdekes, mert én éppen fordítva vagyok, a PS4 a ritka köreimben.
    Én csak pár évvel vagyok fiatalabb és szintén inkább PC-s játékos, de nem értek egyet azzal, hogy ha van PC, akkor nem kell xbox. Hogy néz az ki, hogy a nappaliban van egy teljes értékű PC, monitorral meg minden, és még a nagy TV is rákötve? Ez kicsit nem overkill egy nappalihoz? A másik dolog meg a PC-s alkatrészek brutális árazása. Olcsóbban kijövök majd egy xbox-al mint egy új videokártyával.
    "Szóval kimondható, hogy az Xbox lényegében a kocsikázás és sportjátékok miatt kell?"
    Nem, biztos vannak arra is mászkálós/lincselős értelmetlen játékok, csak éppen egyik sem érdekel és szinte senkit sem akit ismerek. Nálunk mindenki focit és hokit néz, ezért ez ilyenek érdeklik, én és még néhányan a motorsportot is kedveljük. Te valószínűleg szereted a fantáziavilágot, kedveled a gyűrűk urát meg hasonló filmeket, esetleg a japán animéket, teljesen más környezetben élünk, ez van. A legtöbben nézzük a bajnokok ligáját, superbowlt, NHL, ki milyen sportot kedvel. Magyarország is egy sportkedvelő ország, ezért nagyon mennek az ilyen játékok.
    A gyerekeimnek pedig tutibiztos nem fogom engedni, hogy erőszakos játékokkal játsszon, még a GTA5 is kizárt míg nem lesz legalább 14 éves.
    A lényeg, hogy ezeket egy olcsó hardveren is lehet majd nyomatni, nem kell új PC/videokártya, a nappaliban is kényelmesen és diszkréten elfér és talán újra eljöhet az az idő mint a Nintendo korszakban, amikor mindenkinek volt egy a TV alatt, annak is aki egy hónapban egyszer kapcsolta be. Egyedül a játékok árazása ami nagyon eldurvult, előfizetni meg tuti nem fogok. Itt jöhet képbe a PS, ha esetleg arra olcsóbbak lesznek ugyanazok a játékok, de ezt kétlem.