• molnibalage83
    #13
    Én még soha nem láttam egy lakásban két konzolt. A mókás az, hogy elvileg Xbox-os ország Mo, de az elmúlt 1 hónapig egyetlen Xbox-ot sem láttam. Azóta kettőt, abból az egyik az legújabb a másik viszont Xbox360 volt. PS-t előtte láttam többet is több barátomnál.

    A statisztikák szerint nagyon ritka tudtommal az egy lakásban két eltérő fő konzol, mert PC a jellemzőbb. Ha van.

    A jövőben szinte minden Xbox játék lesz PC-n. Ok, én ős PC-s vagyok, 37+ évemmel vén, ezért mást látok. PC-s fejjel. Akinél van PC semmi értelme nincs az Xbox-nak. A PS-nek meg igen. Mert olyan játékok vannak rajta, ami sehol máshol.

    Azokat a játékokat, amiket sorolsz nem játszom. Szóval kimondható, hogy az Xbox lényegében a kocsikázás és sportjátékok miatt kell?

    Én a történetalapú játékot szeretem, mert azt látom, hogy a játékmechanika kapcsán már látom a szinte teljes fejlődésképtelenséget vagy azt ,hogy csak dísz. Viszont ez lényegében a PS vonal specialitása.

    Ez alapján neked nem tudnám ajánlani a PS-t, de akkor egyezzünk meg abban, hogy aki a fenti vonalat követi és ráadásul PC-je is van, annak az Xbox ajánlata lényegégben értelmezhetetlen.