• Palinko
    #10
    Ez a hűtés, hatékonyság meg egyéb hangok akkor jönnek elő mindig mikor elfogynak az érvek. Pláne úgy hogy custom kártyákat veszünk azok gyártóitól függ nagy részben, a GPU fogyasztás meg eddig az AMD volt szivatva hogy hű de sok most az nVidiák is annyit fogyasztanak már minden rendben lett hirtelen :D Én mindig is mondtam akinek futja ilyen drága kártyákra annak nem lesz gondja az áramszámlával se józan ész esetén és úgy se pörgeted 100%-on 0-24 ha csak nem bányászol velük, akkor meg mit számít? Az idle fogyasztása mindnek alacsony.

    Nekem csak egy monitorom van lehet akkor azért nem láttam semmit de igen a linux marginális maradt sajnos szóval nem csodálom hogy annyira nem koncentráltak rá csak ha jut idő meg erőforrás.

    Az FPS problémák sokkal érdekesebbek fogalmam nincs mit csinálhattak, a ventit meg nem a kártyán lévő BIOS szabályozza? Oké hogy felülírhatja a driver, de fura hogy ilyet tett, nem tudom én azért nem is frissítek minden driver verzióraa az is igaz, meg a legfrissebbre sem day 1 szóval lehet ezzel kerülöm el a gondokat.