PC/Switch/PS4/Mobil
  • pydy
    #13
    Bátran állíthatom, hogy ha nem akarsz villámgyorsan haladni a játékkal, és rászánod az időt (végülis miért sietnél egy single player játékban) akkor nem kell költened a játékra semmit.
    Az előző játékukkal a honkai impacttel ami ráadásul egy univerzumban van a genshinnel mint megerősítették, rengeteg karakter/kozmetika van benne, nagyon sok mindent hozzád vág a játék, még ingyen gatcházhatsz is párszor. Ezt akarják átültetni genshinbe (mikrotranzakcióját), és azt kell mondjam nem lesz ezzel probléma.
    Ha elfogy az energiád genshinben akkor szimplán elmész explore-olni az amúgy is hatalmas pályán ami még csak 2/7-e a végleges méretnek (további 5 város/régió fog bekerülni a későbbiekben)

    Aki akar is rá költeni meg nem is annak havi szinten 12$ körül fog megállni a battle pass és a monthly card. Ezek a progressedet tudják megtolni, illetve plusz wisheket kapsz lényegesen kevesebbért mint ha azt vennéd direktbe.

    Későbbiekben pletykák szerint guildrendszer/raidek is kerülhetnek majd be (raiden honkaiban is vanna, így azt simán el is tudom képzelni)
    Utoljára szerkesztette: pydy, 2020.09.11. 19:53:31