A legendás stratégia.
  • Bandras DaSilva #19
    Nálam mindig bejött az, hogy azt a részét dicsértem, amire traitje volt, szóval szerintem az működik.

    A spymastert én úgy fejlesztem, hogy a steward ágon van egy golden obligations pont, rögtön az eslő, ezt megszerzem, aztán valahol (nem vagyok gépnél, bocs) van egy olyan, hogy a hookokra lehet pénzt kérni. Ezek után csak azt az ágat kell fejleszteni, ahol jobbak lesznek az eredmények meg gyorsabban pörgeti a spymaster és el kell küldeni valami nagyobb városba kutakodni.
    Ezek után talál szép titkokat. tt először meg kell zsarolni az illetőt, ha hagyja magát, akkor lesz hook ellene, azt felhasználva meg pénzt követelsz tőle. Ha gazdag illetőt találsz, akkor ilyen 100 aranyakat le lehet szedni, de a szegényebbekről is esik 10-50. Mondjuk nagyon nem fognak kedbelni, ezért én ezeket a zsarolásokat relatíve messze követem el.

    Nekem egyelőre nagyon tetszik. Szerintem elég sok event is van, ami nem háborús, hanem közben. Amúgy te is tarthatsz lakomát meg vadászatot, ott is indulhatnak eventek.

    Örökösöknél meg lehet olyat is csinálni, hogy ha van 1-2 fiad, akkor a tudomány/tanulás ágon van egy olyan, hogy önkéntes cölibátus. Azt benyomod és akkor nem lesz több gyerek...bár ha a többivel történik valami, akkor gáz van.

    Építkezni is elég jókat lehet, ott is lehet számolgatni, hogy mivel jársz jól, meg a vazallusok egyengetése is elvisz időt.