A legendás stratégia.
  • botyika
    #14
    van pár érdekes dolog azért. arra például nem tudtam rájönni hogy irányítsam az AI szövetségest. megy a saját feje után, néha nagynehezen lehet odamenni ahova ő. plusz folyton elkezd visszafordulni és hazamenni. arra gondoltam lehet itt a játék sebessége is számít, ha nem 5ös fokozaton pörgeti az ember, talán jobban van ideje számolni az AI-nak hogy merre menjen. kéne legalább valami rally point amit ki lehetne jelölni hogy ide jöjjön má az AI ha már segíteni akar.

    amikor Sway-elésnél lehet dícsérni az embert és választani 3-4 opció közül hogy mit dícsérek rajta, akkor annak köze nincs ahhoz hogy mondjuk az illetőnek milyen skilljei meg traitjei vannak, tehát felesleges megdícsérni hogy jó x dologban, hiába van ugyanabból magas képessége, szóval ez random. akárcsak az, hogy ha udvarolsz valakinek, tök random mit választasz, mihez lenne kedve. pedig jó lenne ha ez egyezne az adott karakter skilljeivel meg traitjeivel.

    egy csomó infó ami fontos lenne, el van rejtve úgymond a játékban, pl. jó lenne látni hogy kinek mi a véleménye egy másik karakterről, nem csak rólam.

    az intikálásnak még nem nagyon jöttem rá mi értelme, bár nem volt ilyen karakterem aki ezen az ágon fejlődött volna, de alapban általában nem találnak semmi különös titkot a spymasterek, murder-elni meg túl sokáig tart, szóval eddig nem nagyon láttam semmi hasznát a spymasternek. ti hogy használjátok?

    én eddig csak a tutorial Munster emberkével játszottam, de már vagy hatszor újrakezdtem. amit a leginkább nem értek, az az, hogy hogyan kéne okosan gondoskodni az örökösről. kb bármit csinálok, amint meghal az uralkodó aki egyesítette írországot, az örököseim egymásnak ugranak, vagy épp a vazallusok kirántják alól a királyságot, stb.

    mindenesetre alapnak jó, remélem bővítik majd rendesen, kéne bele egy pár dolog, pl amivel békeidőben lehet foglalkozni, udvari intrikák, trade rendszer, eventek arra hogy más karakterek trait-jeit megváltoztassuk, ne csak murder vagy sway. pl. meg lehetne bízni egy courtiert hogy épüljön be egy másik udvarba és ott csábítson el egy másik karaktert, aztán lehetne blackmailezni, vagy gyengítse egyik karakternek a másikról a véleményét, stb. arról sincs semmi infó hogy mitől függ hogy a házastársak lefekszenek-e egymással, mert tök mindegy alacsony-e vagy magas az opinion, ugyanúgy jön a gyerek vagy nemjön.