A legendás stratégia.
  • Bandras DaSilva #13
    Nekem egy kicsit megint az ellenséges seregek mozgásával van gond. Sokszor vagy fogócskát játszunk, de valahogy mindig tudják, hogy merre akarok menni vagy pedig arról szól a buli, hogy ki foglalja el előbb az ellenfél várát. Nyílván ha zsoldosokat fogadok föl, akkor az egy kicsit javít a dolgon.
    A sereg szétosztás is opció lenne, de egy kis 1 falus grófként kezdtem a mostani játékot és így nincsenek nagy seregek (még).

    A játék egyébként sztem is nagyon jó, roppant viccesek a változások, ahogy öregszik a karakter, ha beteg lesz és az egyéb ilyen-olyan kis extrák.

    Ami lehetne egy kicsit jobb az az, hogy nem nagyon jön üzi ha épp a váramat támadják. Amikor már nagyobb az uralmad, de még nem vagy király, akkor a hűbérurad azért háborúzgat, aminek néha az az eredménye, hogy a te váraidat is ostromolják. Viszont ha éppen mással is el vagy foglalva, nem látod csak amikor elfoglalták a várad és mehetsz börtönbe az egész családdal.

    Nekem kicsit sok a belső háború is...3-4 játékot toltam eddig, de az AI egyfolytában háborúzik és ez eléggé zavaró tud lenni.