• NEXUS6
    #23
    Nem érzem azt, hogy a cikk valami feminista nyomásgyakorlásos dolog lenne. Legalábbis ebben a formában. Sőt nem is annyira problémának, mint jelenségként írja le a dolgokat. Amúgy olyan evidenciák vannak benne, amelyeket egy hét közösségi oldalon ténfergés után leszűr az ember.

    Másrészt tegyük hozzá, hogy azért a férfiak sem mind grállovagok, és az első f@szos privi után nyilván kicsit távolságtartóbb lesz a kislány, ha neki ez a stílus nem jön be.
    Az már máskérdés, hogy egy ilyen környezetben általában mennyire tudják kezelni az emberkék, kislányok a felmerülő konfliktusokat. Ennek egyik módja a visszahúzódás,vagy pl úgy posztolni rogyásig, hogy közben letiltja a hölgy a lájkolási lehetőségeket, mellette rahedli Coelho, Osho idézet a világ igazságtalanságáról, meg sanyarúságáról. Ez azért tükröz bizonyos kommunikációs képességekbeli hiányt. Az biztos, hogy nem segít a kommunikációs, konfliktus kezelési készség fejlesztésében, ha ijesztgetjük őket a zaklatási problémák túlhangsúlyozásával, és ha kapnak egy "Mizu, hogyvagy?" üzit, azt már is autómatikusan annak ítélik és mint süni viselkednek.

    Lássuk azt is azonban, hogy amíg egy krapek 1/10 annyi üzit kap, mint egy csaj, addig bizony teljesen máshogy fog a két nem viselkedni a közösségi oldalakon.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2020.08.31. 10:21:53