• defiant9
    #32
    "Magad minősíted ezzel a stílussal."
    Pontosan, ahogy te viszont magad a hazudozással, sunyulással.

    "miből gondolod, hogy ez nekem nem tetszik?"
    Miből gondolod hogy azt írtam hogy ez neked nem tetszik? Ismét nem tudtál annál tovább jutni hogy kifigurázod a saját agyszüleményed. Tényleg olyan rövid az eszed hogy az már fáj.

    "a növekedésre épülő gazdaság zsákutca"
    Vedd észre hogy amit én itt csinálok az nem mást minthogy szembesítelek azzal hogy amikor sírsz a megszorító intézkedések hatása miatt akkor nem veszed észre hogy ugyanilyen hatása lenne a tá vágyott tradicionális önellátó modellednek. Ráadásul a mostani intézkedéseknek egészségügyi alapja van, amivel szemben a CO2 mérgezős szintű konteód áll, ezen értelmes ember csak nevet (bocs de ez tényleg így van, ilyenekkel olyan mélységbe pozicionálod magad ahonnan már nagyon nehéz hitelesen érvelni)

    "Ami nem mindegy, hogy milyen úton érjük el a lokalizációt"
    Üres lózung. Próbálj valami konkrét megoldást leírni. Az persze továbbra sem megy, csak a szokásos vágyálmok hogy más mit tegyen, mert neked igazán jó úgy ahogy most van, csak hát mások miatt aggódsz. Lol. Képmutatás, te innád a bort de másnak prédikálsz ennek káros hatásáról és javaslod hogy igyon csak vizet, mit egy hithű katolikus.

    "hanem azzal, amit írtam, annak tartalmával"
    Mindkettővel foglalkoztam, csak sem a tartalmi részre nem reagálsz érdemben(recesszió hatása) és a személyes rész(nem vagy hajlandó önellátni magad noha szerinted ezt kellene), az utóbbi perspektíva épp arra jó hogy mennyire nem működik az elméleted hogyha még magad is kihúznál alóla. Egyetlen életképes elképzelésed sincs hogy mit kellene megváltoztatni, csak a nemzetiszocialista idilled.