• Tetsuo
    Éppen az a konteó, hogy kínai vírusnak nevezik - természetesen politikai okokból.
    Olyan kínainak látszik ez is, vagy hívjuk mostantól spanyolkoronának?

Nem tudom te milyen sportról beszélsz, én globális recesszióra céloztam, meg arra, hogy orvosi ellátás, egyéb szolgáltatás hiányában (köszönhetően a "bölcs" intézkedéseknek) több ember élete megkeseredik, mint ha a COVID végigsöpörne az adott országokon.
    Százmilliók által elveszített munkahelyek, csökkentett gazdaság/ipar/kereskedelem, ezáltal főként kisvállakozások tönkremenetele mellett a gyermekek közös foglalkozásai, oktatása, emberek edzései (életmód) törnek meg a vírusra hivatkozva. Magatehetetlen emberek jóval kiszolgáltatottabbak az intézkedések és nem a vírus miatt!
    A maszkviseléstől sokan széndioxid-mérgezést szenvednek el és szinte semmit nem ér. Miközben diszkók üzemelhetnek (kutya által nem ellenőrzött) külföldi diákokkal az országban szerteszét...
    A stressz, a bezártságérzet stb. már önmagában komolyabb, mint a vírus hatásai.
    No mindegy, majd meglátod, bár nálad a zéró empátia garantálja, hogy neked a megmaradt munkával a számítógépes sarkodban észre se vedd a társadalmi problémákat.