• TokraFan
    #6
    A hatalmi játszmák nem az USA sajátja, jó reggelt, ilyen a világ! Gyakorlatilag minden ország a saját érdekei mentén (kül)politizál és ez teljesen érthető. Ha ez téged zavar az USA esetén, de nem zavar kína, oroszoroszág, vagy más ország esetén akik legalább ilyen szinten űzik ezt a tevékenységet, akkor nem az én készülékemben van a hiba. Mert mondjuk kína eltiporta Tibetet úgy ahogy volt, bedarálták már fél Afrikát (igaz, ezt "csak" gazdasági hadviselés keretében), az oroszok ledózerolták csecsenföldet, a Krím-félszigetet, de megszállták anno Afganisztánt is, csak az nem a terveik szerint alakult így végül eltakarodtak onnan. Ezek nem zavarnak?

    Az USA demokráciája sem tökéletes, semmi sem az, de ha választani kell a kínai kommunista diktatúra és akár a hibbant Trump között, még mindig sokkal inkább ez utóbbi. Mert hibái ellenére egy demokráciában van esélyed kiharcolni az igazadat, van jogállam és mint látod, még az amerikai elnököt is be lehet perelni, miközben kínában ennek töredék-kísérletéért is rég elhurcoltak volna és kivégeztek volna mint népellenség.

    Szóval továbbra is tartom, hogy egy olyan cég vezetője, aki egy kommunista diktátorral bratyizik, ne ugasson jogállamról!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.08.26. 20:08:38