• wraithLord
    #3
    Átrakták a legújabb Cryengine-re a játékot. Most már mindent tud az első Crysis, amit a legújabb CryEngine, még a ray tracinget is.
    Ez csak egy tech trailer preview, nem trailer, benne van a címében is, hogy nesze semmi fogd meg jól.

    @molnibalage83 #2

    Van egy csomó független fejlesztő, aki képes normális játékokat kitalálni és csinálni.

    Csak a játékgyártás akkora iparrá nőtte ki magát, hogy a nagy kiadóknak, az iparnak nem éri meg a régi értelemben vett jó játékokat csinálni, mert az rendszerint rétegjáték lesz, a rétegjáték pedig nem téríti vissza a manapság az "AAA" játékokba beleöntött dollármilliókat, és nem hoz nyereséget. Ebből kifolyólag gyártják a mindent bele* interaktív filmszerű játékokat... amivel nem te játszol, hanem játék játszik saját magával, és közben nézed, hogy milyen csili-vili meg dizájnos meg jól kigondolt meg részletes. (Mert tényleg az, profi munka, mivel annyi pénz van benne, mint egy hollywoodi szuperprodukcióban.)

    Mostanában pedig a remasterek és remake-ek is élik virágkorukat, biztos az eddigi, igencsak sikeres hobbiprojektekből vették az ötletet.. de egyébként is maga ez a kor is minden téren a retrózásról szól.


    *minden stílusból kicsippentik a bárki, a legszélesebb rétegek számára élvezhető, esetleg függőséget is okozó (pl. egyes rpg elemek), bármilyen platformon játszható játékelemeket, amiből egy nagyon korszerűnek és innovatívnak tűnő izé lesz...