• Tetsuo
    #25
    Még nem volt olyan sg-topik, ahol értelmesen szóltál volna.

    "Ha az átlag 70, ...akkor kell lenni közte 100 és 40 is."
    Húha, ez aztán a nagy felfedezés, hiszen az átlag egy köztes értéket jelöl! (A helyesírásodat hagyjuk is.)
    Hogy neked ki a vélt vagy valós feleséged, engem az nem érdekel.
    Eddig ballibsi körökben nem szabadott említést tenni arról, hogy a népek, nemzetek minőségileg különböznek, mert a dogma: mindenki egyenlő, még akkor is, ha szemmel láthatóan nem így van.
    Sydra primitív zsidómosdatása abban merül ki, hogy az intelligenciára fogja a zsidó sikerességet, miközben olyan alapvető emberi tulajdonságokat nem vesz figyelembe, mint gátlástalanság, másokon élősködés, mértéktelen halmozás, kevélység stb.
    Sydra szerint a náci németek is azért érhettek el sikereket, mert intelligensebbek voltak környezetüknél?
    Ráaádásul az intelligencia pontosan nem meghatározható és pláne nem mérhető különböző kultúrköröket illetően, de most ez a zsidók "világuralmát" magyarázva nem számít, csak a "szegény négerek" esetében jó kifogás.
    Erre utaltam, nem másra.

    Egyébként most attól tekintsünk el, hogy napjaink globális, mindent átszövő cenzúrája a balliberális rombolást szolgálja ellehetetlenítve az igazság közlését.
    Mindenféle nézetű embernek rossz az irány, hiszen az összeesküvésekre hivatkozva csak a konveciókat, a fősodornak megfelelő gondolkodást fogadja el a média kultúrúthengere, a tájékoztató- és szórakoztatóipar, valamint a virtuális közösségek. Ami kilóg a sorból, ami nem konformista, vagyis vadhajtás, azt lenyesik bármely oldalon is nőtt.
    Egyféle embertípus megengedett, az pedig a nivelláció hatására csakis a legalja lehet.