• bdzsana
    #10
    A magyar érdek nem egyenlenlő a pártérdekkel. Én nem igazán érzem azt, hogy ami itt folyik annak bármi köze lenne a magyar közműveléshez és kultúrához, nem hogy a magyar érdekhez. Sokkal inkábbb látok pártérdeket és pártpropagandát.
    Épp ezért mégha a Facebook nem is tökéletes, még mindig sokkal jobban bízok az általuk szelektált hírekben, mint a kormány által szelektált hírekben, sokkal színesebb skálának ad politikai megjelenést, mint a kormány által irányított platform.

    Épp ezért tartom finoman szólva érdekesnek amikor ez a Mi Hazánk, meg a fideszes Varga Judit felszólal ez ellen a "tisztességtelen" magatartás ellen és nevetséges amikor a választás befolyásolásával jönnek.

    Miután látjuk mit tettek azzal ami a kezükben van egyértlmű mi a céljuk azzal ami még nincs de szeretnék megkaparintani. Minden autokrata kormány ilyen indokkal kezdi és jön a saját cenzúrája.

    Ha azt mondom, hogy jobban bízok ma egy ilyen cégben mint a facebook vagy a google az összes botrányuk ellenére az nem engem hanem a kormányokat minősíti.

    Az ilyen kormányok mint a miénk akik sikeresen kiktatnak minden féket és ellensúlyt a rendszerből azoknak a végére egy nagy ellenségük marad az pedig az internet és a közösségi platformok. Van egy olyan sejtésem, hogy a választás "tisztasága" érdekében most gőzerővel ezt fogják célkeresztbe venni, főleg, hogy lassan a gazdasági válság hatásai is beütnek, és lassan itt lesz az ideje a népszerűtlen intézkedéseknek is.
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2020.08.11. 10:41:20