• dyra
    #13
    A kollégáim közül több is feldobta a napelemet a háztetőre. Éves elszámolás huu de frankó. Annyira belejöttek a klímasemlegességben, hogy az egyik úgy döntött Klímával fog fűteni. Mert hát nyáron megtermeli ha rá is kell fizetnie nem sokat.

    A sok ZÖLD mániást kérdem, hogy tökömbe lesz ez klímasemleges? Novembertől kb alig termelnek a cuccai a háztetőn, arra se elég, hogy 5 fok legyen a kecóba. Vagyis áramot kell vételeznie a hálózatból. Az meg honnan jön? Hát biztosan nem nap és szélerőműből.

    Már tovább is gondolták, elektromos autót vesznek. Mert hát ingyen tankolják hála az éves elszámolásnak.

    A szerencsétlen proli meg majd fizeti a megnövekedett villanydíjat, hogy a zöldmajmok ingyen fütsenek meg autokázzanak?

    Mi a tököm megy a világban? Az egyszer egy nem megy? Illetve megy. A másik pénztálcájára. Közben Kisebb lesz a kibocsájtás? Nem.

    Pont az Apple dumál? Kínában bérgyártatnak. Ott van szinte az összes beszállítójuk. Akkor most ők az egész termelési lánctól megkövetelik, hogy zöld legyen? Majd vitorláshajóval hozzák a konténereket?

    Teljesen hülyének néznek mindenkit. Rohadjanak meg. Marketinges új duma ez a zöldek vagyunk. Így adják el a cuccaikat.

    A youtube tele van Zöld emberekkel, napelem a háztetőn elektromos kocsi, ők megtették amit meglehet. Most már a többiek jönnek. (és sírnak, hogy kevés az állami támogatás a kocsikra és emiatt nem tudnak zöldek lenni meg,hogy most már tán 120 forint az állami töltőállomásokon az áram kilowattonkénti ára éshogy lassan a dizel olcsóbb -no persze nekik jövedéki adót se kell fizetni mert hát zöldek)

    Hogy csesznétek meg. Álljanak át órás elszámolásra. Ha délelőtt 12 -kor az áramának nulla az értéke azt ne vegye már vissza 0 forintért éjfélkor. Ez csak a szar kenegetése előbb - utóbb az én kontómra aki panelben lakik és nem tudok napelemet kitenni a háztetőre. De azt a nyomorult szénerőművet meg gázerőművet meg atomerőművet valamiből üzemeltetni kell, különbem a zöld majom nem néz TV-t nem tölti a kocsiját és akkor megnézném az arcát.

    Vicc az egész.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2020.07.30. 22:18:58