• NEXUS6
  #2
  "Digitális pilótafülkét készített a Daimler"
  Mihez, a Millenium Falconhoz? Talán utasteret, meg vezetőülést, nem pilótafülkét! Gúglifordító rulez! XD

  "Az autóból akár átutalások is kezdeményezhetők és végrehajthatók." Hiányzott, mint faxra a saskarom. Ezt értsd: egy nem túl képzett hekker menet közben is kifoszthatja a bankszámládat az autó rendszerein keresztül. Ami tekintve, hogy a gyárak valszeg ritkábban fogna biztonsági frissítéseket rá tolni, mint az utolsó kínai mobil gyár, nagyobb valószínűséggel fog bekövetkezni.

  "Sajjad Khan, a Mercedes-Benz AG igazgatósági tagja közölte, hogy a céljuk az, hogy az ügyfeleiknek maximális kényelmet és személyre szabhatóságot kínáljanak, valamint egy olyan rendszert, amely még átgondoltabb és individuálisabb." Értsd, átülsz más kocsijába, agyfaszt kapsz a beállításoktól. Eddig csak az EQ volt tiltott a vendégfelhasználónak, most ez magasabb szintre emelkedik! XD

  "Ez a dolog sokkal többről szól, mint képernyőkről és beszédvezérlésről, ezáltal a My MBUX a gépkocsi gerincévé, sőt, annak központi agyává válik." Aha, asszem az én kocsim is vezérelhető hangutasításokkal, az életben nem próbáltam még ki, de gondolom 10 éve is ilyen BS marketing szöveggel reklámozták, azt is.