• zetortraktor
    #10
    Nem az ár a kérdés, hanem az idő. Mert a letöltés még olcsóbb, de egy filmet csak akkor fog megnézni valaki, ha érdemesnek tartja időt szánni rá. Ezt is nyilván csak olyan nézte meg, aki elég ígéretesnek tartotta, hogy lássa. És ha sokan tartják ígéretesnek, akkor van esélye a sikerre, mert annyira senki sem jólértesült, hogy pár millió ember gondolkodásába belelásson.

    De ettől eltekintve, a kérdés akkor is az, hogy itthonról bárki hogy és miből tudja eldönteni azt, hogy valami "biztos bukás" - engem tényleg érdekelne. És akkor a metódus alapján mely Netflix-filmek lettek volna "biztos sikerek" moziban (mert ugye bőven lett volna ilyen is), illetve melyek azok, amikből bármi lehetett volna, és lehetetlenség megmondani, hogy siker-bukás szempontjából hol lettek volna. Én nem szégyellem beismerni, hogy gőzöm nincs a 99%-ukról, hogy melyik bukott volna, és melyik lett volna nagy siker. Talán a személy szerint nézhetetlennek tartott 6 Undergroundból kinéztem volna a sikert moziban is, meg persze a Bird Boxból is.

    A nézettségi adatok egyébként sem érdekesek egy Netflixnek, ezért minket sem kéne, hogy izgassanak - nekik csak az számít, hogy hány új feliratkozót hoz valami, egyébként, hogy 10 vagy 10 millió nézője van nekik nem oszt, nem szoroz.