Gabbbbbbbbbbbb#4
Én nemrég váltottam Firefox-ra. Van elég ram a gépemben, hogy ne érdekeljen ez a része. Egyszerűen a Chrome, olyan mint régen a Windows volt. Új telepítés után szuper, de pár hét, hónap után belassul, lagolgat és csak újratelepítés segít rajta. Hiába szerepel jól a mérőlécen, hogyha nem igazán stabil. Van egy hiba ami nálam szinte mindig jelentkezni szokott gép újraindítása után. Beírok valamit a böngészősávba és Chrome nem reagál az Enter gombra, csak kattintásokra.
Firefox a Quantum motor megjelenése óta elég gyors és gyakorlatban bugmentes is.
Nekem elég az, amit a windows-os Firefox lekommunikál a droidossal. A droidos Chrome már 3 éve is tragikusan lassú volt minden máshoz képest. Nekem is fent volt a telefonomon sokáig, de egyre ritkábban szorultam rá a szinkronra és mára elhagytam.
"Ez faszság csak a chrome alapú böngészők tudnak olyan jól beágyazódni a google ökoszisztémába"
Firefox egyedül a "jobb klikk másolás telefonra"-t nem tudja az általad leírtakból, de lehet azt is, csak én nem tudom miként kell ^^
Olyan van, hogy "tab eszközre küldése" . Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2020.07.14. 13:30:52