• Gabbbbbbbbbbbb
    "Arról meg csak az user tehet h sose üríti a cache-t/böngészési adatokat így persze h tele van szeméttel a gépe, mivel Gugli nem tudja eldönteni h az kell neked vagy sem a jövőben. "

Ennyi eszem nekem is van, sajnos szinte sohasem oldotta meg a problémát, egyik itthoni gépemen sem.

Egyébként, ha user nem törli az adatokat akkor sem szabadna, hogy beadja az unalmast. Egy normálisan megírt böngésző nem tölt be olyan lemezen tárolt cache adatokat, amelyekre a felhasználónak adott időpillanatban nincs szüksége.
    ----------------------
    @dyra
    "e he. Vicces. Ki a tokemet érdekli mennyit eszik. Már egy alap gépben is 8GB ram van. A proci meg unatkozik böngészés közben."

Nem tudom te milyen weboldalakat szoktál böngészni, az én napi programomban van egy pár nagyon optimalizálatlan, amelyek Ryzen 3300x-en is meg-megakadnak, eszközkezelő hiába mutat 10-20 másodpercig 5-10%-os CPU használatot, valamilyen szűk keresztmetszet csak van. (nem a ram mennyisége) Linuxos Chromium-mal is ugyanez a tapasztalat. iOS Safari egy pöttyet jobb, az nagyon lassan tölti be ezeket, de betöltés után nincs lag.
    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2020.07.14. 19:53:20