• dyra
    #55
    "nekem egyre inkább az az érzésem, hogy akik azzal érvelnek, hogy senki nem tud vezetni, de majd a robotvasak igen, hogy igazából ők nem tudnak vezetni."

    Ez pontosan így van. Meg kell nézni hány millió - milliárd ember vezet naponta mennyi kilométert és azokhoz képest mennyi baleset van. Nem egy buszsofőrnek ki van téve a kitüntetés 1 millió levezetett kilométer baleset nélkül stb..

    A valós helyzet az, hogy a tech cégek marketing agymosását nem számítva az emberek nagyon is tudnak vezetni. Megkockáztatom sokan szeretnek is. Lásd autósportok népszerűsége, autósmagazinok népszerűsége, stb..

    Na ha önvezetők lesznek akkor mi értelme lesz neked venni egy cabriot és vezetni a naplemetébe? Pont csak az irányítást adod ki a kezedből az már olyan mintha nem is te mennél hanem vinnének.
    https://www.youtube.com/watch?v=CnxiRt4qeM4&list=PLAER-lwTVIncvgBtuz_jyosFC8riSWk1I&index=21&t=0s

    Az autózás életérzés. Az önvezető autó az milyen életérzést ad? Te vagy a király?

    Továbbá, milyen brutál számítógép kell majd az adatok feldolgozásához ha lesz vagy 8 kamerád és még X szenzorod? Meglesz az önvezető autód bekapcsolod az autopilotát majd kiírja a gép, hogy a várható megtehető távolság robotpilotával feleannyi mint anélküle mert lezabálja az aksit.

    Tegyük hozzá 130-as tempónál egy villanyautóval amúgy se beszélhetünk brutál megtehető távolságokról.

    Komolytalan az egész.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2020.07.21. 14:24:44