• dyra
  #35
  Komolytalan ez a vita, 14,2 a magyar autók átlagéletkora. Ennek oka van. Nézd meg egy ilyen autó átlagárát. KB annyi pénzt költünk átlagban kocsira. Ezek a statisztikai adatok hozzáférhetőek egy sima google kereséssel. Te még ezt meg akarod fejelni egy még bonyolultabb elektronikával és vezetői rendszerrel. És amelett érvelsz, hogy olcsó lesz. Irracionális a beszélgetés.

  Ki hazánk még jól is áll anyagilag pl egy Egyiptomhoz képest amin röhöghetsz csak épp 100 millió lakosa van és sok hasonló ország dettó.

  Alapvető logika kell azt belátni ez az önvezető forradalom a fejlett országokban akár 20 éven belül megtörténhet a nem fejlett országok beleértve kis hazánk meg a mostani fizuk mellett KB soha. De még megbecsülni se merném.

  Egy teljesen felesleges funkció a világ lakosságának jelentős részének mivel nem tudja megfizetni. Ez a szubjektív véleményem. (és mivel emiatt nem fog nagyon elterjedni meg is állíthatja az egészet).

  Az elektromos autózás oké jöjjön de ezek a funkció maradjanak ki, mert irreális új autó árak lesznek amik talán már most is azok.
  Utoljára szerkesztette: dyra, 2020.07.12. 16:51:37