• defiant9
    #33
    "hogy ez nem rétegpiac"
    Mármint a használt traktor piac? Hát valóban, szinte mindenkinek van egy otthon. Próbálj relevánsabb terméket mondani. Háztartási gépek, elektronika eszközök, gépjárművek, stb. Kb. csak olyat gyártanak ami házibarkács szinten nem/korlátozottan javíthatóak. Ennek az az oka hogy pl. egy TV csak úgy tud ilyen olcsó/jó lenni hogy tele van pakolva nagy integráltságú javíthatalan elemekkel.

    "De ha a logikádat követem az önvezető autó egy szűk körnek érdekes"
    Mire alapozod ezt? Az önvezetés haszoneleme ahogy mondtam nem más mint szabadidő/biztonság vásárlás, ez legtöbb vevő számára valódi érték. Nem más mint a mosó/mosogatógatógép ahol fizet a (szerinted lusta) háziasszony, cserébe a munkája egy részét a gép végzi el, a keletkező szabaidejét pedig másra fordíthatja.

    "hogy én csak önvezető autóval mehetek majd"
    Spec. ilyet nem vizionáltam, én kb. azt mondtam hogyha olyan ára lesz a te "magam vezetek közterületen" igényednek ami a többség számára hátrányos akkor a liberális/demokratikus elvek mentén korlátozva lesz ezen lehetőséged. Gyalog vagy tömegközlekedve tuti mehetsz majd ekkor is, a kormányt viszont nem rángathatod, nem rombolhatod a közlekedés automatizált hatékonyabb rendszerét a szűklátókűségeddel, vezetési gyengeségeiddel.

    "Engedtessék meg nekem, hogy ezt megitéljem."
    Saját magadra vonatkozóan megteheted, mást viszont objektíven nem lustázhatsz le a szubjektív értékrendszered szerint.