• repvez
    #15
    Sose értettem, hogy mi olyan nagy gond ez a hús téma . az ember eleve mindenevőnek, de egyáltalán nem növényevőnek fejlődött akkor miért akarják ezt kényszerűen megváltoztatni? utána meg csodálkoznak, hogy sorra jönnek elő olyan problémák amikkel nem számoltak a hús elmaradása miatt.

    Arról nem is beszélve, hogy melyiknek kisebb a helyigénye és melyikkel lehet sokkal pontosabban megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot előállítani.

    Abba nem gondol bele senki, hogyha mindenki növényeket enne, akkor annak mekkora területet kellene fenntartani csak, hogy előállítsák? meg még a műhúshoz is növényekből állítanak elő. tehát ugyan ott vagyunk ,miért akarják növényevővé változtatni az embert?
    Meg azt kiszámolta valaki, hogy egy tehénből vagy disznóból hány ember lakik jól és ahhoz mennyi növényre lenne szükség?Mert egy disznónak elég 4m2 hely , de nem hiszem, hogy ugyan ekkora helyen megteremne minden ami kellene ugyan ennyi embernek, akkor hogy akarják belőle fenntartani az embereket?

    Az ilyen állatvédős hülyeséget meg hagyjuk, azok az állatok azért léteznek, hogy megegyük és nem házi kedvencek vagy vadon élő állatok , azokkal ne keverjük össze.

    És akkor még hozzávehetjük, a bioüzemanyagok illegalitására fenntartott területeket, ha mindenhol csak ilyet lehetne tankolni akkor el lehetne gondolkodni, hogy eszünk vagy vezetünk.
    És fogadjunk elöször a vegánok lennének az elsők, akik tüntetnek, hogy miért kell az öserdöket kivágni .

    azt meg főleg ne akarják nekem bemagyarázni, hogy ez annyira egészséges, mikor minden mesterségesen van előállitva , színezékkel aromákkal , hogy olyan állaga és ize legyen amilyen sose volt elötte.