• dyra
    #9
    Osztom a véleményed, ráadásnak a szolgáltatói routerek is gagyik buta tudással. Nekem volt, hogy az "intuatív" felület egyszerűen kifagyott miközben a konfigurációs részt töltötte be, resetelni kellett. Ezt úgy tudtam meg, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol mondták, hogy ők azt amúgy távolról a te megkérdezésed nélkül frissítik és lehet az nem sikerült a legjobban. Na mondom frankó.

    Ugyanezt érzem az asztali OS-eknél is. Jön egy frissítés és addig müködő dolgok hírtelen szarok lesznek. Igaz ez Linuxra is, nekem az az elsődleges felületem LTS-et használok mindig naponta jönnek a brutál frissítések a múltkor a hangkártyám cseszödött el fél nap google meg duckduckgo-volt mire megtaláltam a hibát.

    Félkész szarokat sóznak ránk folyamatosan, Androidnál is majd kijavítják a hibákat a user visszajelzések alapján, tesztelő lett mindenki. Az egész világ. Finoman szólva sem etikus.

    ÉS hát valóban még a 2.6-os kernelre építeni 2020-ban finoman szólva szemét munka (hát még 2.4-re). De pl kamera rendszernél a Hikvison még mindig csak Internet Explorerrel és Active-X támogatással ad képet. 2020-ban! Na de a többieknek is vannak hasonló húzásai vezérlőszoftver ami csak rendszergazda jogokkal megy. Vicc.

    És nem javul a helyzet. Nem csodálkozom rajta sokan nem frissítenek nekem aki benne vagyok is nehéz követnem akinek nem ez a szakmája vagy a hobbija annak ez kutya.

    Tetőzi a bajt a sok kokler. Tudnék mesélni kivitelezésekről. Sírnál. Lehet néhány szakvéleményemből kiveszem a cég neveket és egyszer kipublikálom valahova elrettentés gyanánt.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2020.07.09. 08:01:49