• defiant9
  #32
  "Majd ha lesz (HA LESZ !!!) Lidar-os szériakocsi amit ugyanígy tudnak tesztelni userek is ..
  Addig: alma - vákuum"
  Tehát akkor saját megállapításod szerint eddig ostoba módon szidtad a LIDAR-t hiszen nincs egy szériaautóban. Tényleg olyan butuska vagy hogy folyamatosan magadat állítod be hülyének az ellentmondásaiddal 2 egymás utáni mondatban.

  "És hol tartanak az építgetésben?"
  Kérem mutasd meg azt a piacon járművet ami kamera alapon L4 önvezetést tud. Ha nem tudsz ilyet mutatni akkor a szavaiddal élve úgy tűnik KUDARC szaga van a LIDAR nélküli kamerás próbálkozásának.

  "nem látni olyan messzire, pl főútra kikanyarodásnál 70-100-al jövő autók közé"
  Tehát elismered hogy kifogytál az érvekből és a kedvenc vesszőparipáddal lukra futottál, ezért próbálsz kisunnyogni egy másik scenario-ba?
  Egyébként a példádban mi is akadályozza hogy előrébb guruljon az streetview autó, az ugyanis egy egyirányú utca +2 méter pedig még a felső szenzor számára is jelentősen növeli az érzékelési távolságot, az a kép közel sem így nézne ki +2 méterről. FAIL ismét.

  "A Lidar nem összefüggő objektumokat lát, ponthalmazt."
  Tehát kamera összefüggő objektumot lát, nem pixeleket, gondolom rögtön téglatestek ad vissza. Jó tudni. Műszakilag annyira 0 szinten vagy hogy az már fáj.

  "hogy legalább egy public demo-t el tudnának indítani."
  Nemtom megvan-e de a Waymo One üzemelő kerekedelmi szolgáltatás, safety driver nélkül, fizetős utasokkal, értelemszerűen csak egy városrészre korlátozva.

  "Én alátámasztom tényekkel amiket írok ... szembe ugye egyesekkel."
  Itt is elsunnyogtál éppen a válasz elől. Rugtál egy szép nagy öngólt mert láthatóan foglamad sincs hogyan történik a mozgás detektálása, miután ezzel szmebesítve lettél, elterelődsz anélkül hogy besimernéd a tévedésed. Szokásos gerincetelnekdésed megy ismét.