• gosub
    #38
    Meglepődve olvasom, hogy Ausztrália lakosságának 92%-a európai fehér ember, hát na! Válogatva engedik be az embereket, nem ám akárkiket csak a képzetteket, elsősorban európaiakat és ázsiaiakat. Ezt szokták agyelszívásnak nevezni, egy társadalom lefölözése, no meg azért némi rasszista jellege is van. Dél-Afrikából a 80-as, 90-es években fehéreket engedték átjönni. Nem a munkanélkülieket, hanem pilótákat, katonákat, orvosokat, mérnököket... Az őslakosságot 40 évvel ezelőttig nem is igen vették emberszámba, nem szerepeltek a népszámlálásokban. Számuk folyamatosan csökken, életterüket kisajátítják, megpróbálják rákényszeríteni őket a nyugati életmódra, mert liberális módon csak az elképzelhető...
    A nincstelen, teljesen képzetlen, analfabéta, vallási fanatikus, dolgozni túlzottan nem akaró közelkeletiektől és afrikaiaktól egyenlőre nagyon ódzkodnak migránsokat befogadni. Vagyis akiket ránk akarnak kényszeríteni. Számukra zárva vannak a szabadság kapui, esetleg haleledelnek jók. Pedig lenne hely bőven, még úgy is, hogy az ország jelentős része lakhatatlan.
    A világ egyik leggazdagabb országa Ausztrália, hellyel bőven rendelkezik és 10e (alaposan kiválogatott) embert tud befogadni. Ilyen lakossági arányban a nyugati világnak évi 500e embert kellene befogadni, ami talán meg is van, pedig nem élnek mind olyan jól és kiváltságokkal mint az ausztrálok. De mindez hol van az évi 80 millió éhezésbe születettől?
    Utoljára szerkesztette: gosub, 2020.07.08. 15:27:12