• gosub
    Nemtom mi ez a gyűlölet szöveg amiről beszélsz, nem a bőrszín a probléma. Ezt csak az álliberális portálok nyomatják, bélyegzik, gyűlölködnek a magyar ember ellen.

Példának okáért szeretem a testvéreimet, segítjük egymást, de nem szeretnék velük egy háztartásban élni mint gyermekkoromban. Vagy a kutyánkat is nagyon szeretem, de nem szeretném meglátni, hogy bejön a házba, nem itt a helye. A gyermekeimet különösen szeretem, de ha az asszonnyal összebújunk akkor nem szeretjük ha bejönnek. Az arabok, négerek és mindenféle más nációval is nagyon békében tudunk élni, ha mindenki a saját hazájában keresi a boldogulást.

Nemtom hányan indulnak el világszerte migrálni, de biztosan nem 10e-n veszik célba ausztráliát. A többi kis túlzással elnyeli a tenger. Nagyon humánus, sőt filantróp! Mi világosan megmondtuk, hogy ne tegyék és ne jöjjenek ide. Ez azok felelőssége akik erre biztatják, vagy ígérgetik. Ez nem gyűlöletkeltés. Ha nem akarunk valamit ne erőltessék ránk.
    Hol hívnak rendőrt nálunk a bőrszíne, vagy ruházata miatt? Eddig nálunk csak az ultraérzékeny liberálisok tették ezt, amint meglátnak egy fehér ingben, fekete mellényben egy fehérbőrű embert. Ez nem egyszeri példa amit az index és társai írt. A gárdafantomot viszont mindig látni vélik. A magukat liberálisoknak hívók a legkirekesztőbbek.