Agyturbinikusz#23
Kezdem elveszteni a türelmem, ezert elnézést, de egyszer, politikai, izmus nézetre függetlenül, gondolkodjatok el azon, mi a búbánatért tart ott MO ahol. Megsúgom, nem a muszlimok, feketék, zsidók vagy melegek miatt.
Hanem TI miattatok. Ott ültök fújjátok a magatokét és varjatok, hogy a Tradicionális isten a kegyeibe vegyen benneteket, és kivakarjon a g.cibol.
Ezt untam meg 10 éve, eljöttem mert semmit nem lehetett tenni, mindig csak a másik hibáztatása, de egy nyamvadt szalmaszálat nem lehet odébb rakni. Megpróbáltam, hat pont ilyen ellenállásba ütköztem, A fos nem hullámzik most éppen ne bolygassuk.
Folytassatok csak, ez így nagyon jó mert röhögök rajtatok, akar 30 ev távlatából is, mert 30 ev múlva pont ugyan úgy ott fogtok ülni és hibáztatni valakit.
Addigra tényleg csak az ilyen mentalitású emberek maradnak ott, így amikor elfogynak a színesek, melegek. zsidók és libsisek, akkor majd rájöttök magatokat tudjatok csak hibáztatni, de ugye az nem fog megtörténni, úgyhogy újra kitermelitek az ellenséget.
ilyen ez a mentális betegség, az USA-ban ugyan ez van csak ott meg fegyverük is van.... Szerintem Nektek is fegyvert kellene adni, és nem oltást a gyereketeiknek.