Az irányitás jó, a hangok zseniálisak, a látvány oké, a külső visszapillantókban látszódik az autók oldala ahogy kell, a belsőben pedig a hátsó ülés, hihetetlen, hogy erre sikerült figyelni, még a komolyabb szimulátorokban is alig-alig előforduló, nagyon menő, de rengeteg dolog logikátlan..
A story botrányosan béna, történet vezetés nincs, feldobálja a map, hogy na ott vannak a versenyek, csinálj amit akarsz, nekem a map átláthatatlan, nem jók a színek és kontrasztok :D
Az autó osztályok is eléggé logikátlanok, elküld turbo-t venni, nem enged tovább menni ha nem veszem meg, miután megvettem 460pontos lett az autó, majd a bolt elött ott a verseny, csatlakozás, és kiírja hogy max 450-es autóval lehet nevezni, váltsak autót vagy vegyem ki a turbót :DDDD
Klán versenyeken ugyanaz a zene ismétlődik újra és újra.. klános szintlépésre random ruhákat ad, remek
Jelenleg játszhatatlan a játék a kidobálgatások miatt, 7 bot-al vagyok versenyben, de kidobálgat a cél előtt connection lost-al.. nem a játékból, a versenyből, aztán újra belépek, és megint kidob féltávnál.. wtf Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.09.07. 12:03:11