• wraithLord
    #8
    De most az, hogy egy artwork nem feltétlenül fedi a valóságot (nem biztos, hogy úgy nézett ki egy dinoszaurusz, sőt, valószínűleg nem), miért vonja azt is maga után, hogy nem léteztek dinoszauruszok?

    Valami lények biztos voltak régen, amik ma már nem léteznek, mert csak a csontjaikat találjuk meg. Olyan csontokat, amiből nem kutyát vagy macskát lehet összerakni, hanem ma már nem létező élőlényeket. Vagy ha ez nem elég, akkor találtunk már akkora csontokat is, amit biztos nem keverhetünk a Morzsi által 100 évvel azelőtt odahordott ebédmaradékkal. Mi ezeket a lényeket dinoszauruszoknak nevezzük. Nabumm, valahogy kell őket nevezni. A kinézetük más kérdés, és gyakorlatilag minden mást is csak találgatunk, még azt is, hogy hogy kell összerakni a csontjaikat. 70 millió éves még a legfiatalabb lelet is, szóval nem csoda. Viszont az idő előrehaladtával, a tudomány fejlődésével és használhatóbb leletek előkerülésével azért sokat lehet pontosítani.
    Ez a tudomány egyik jellemzője, és nem az, hogy találnak egy tonna furcsa és különösen nagy csontot, aztán benyögi valaki, hogy még senki sem bizonyította, hogy voltak dinoszauruszok. Hát hogy nem úgy nevezték magukat, az tuti. :D