Vélemények, kérdések...idevelük!
  • lwb
    #59
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Abby pontosan ugyanazt csinálta, mint Ellie. Joel-lel az első rész végén két embert kell Salt Lake Cityben a kórházban megölnünk, az összes többi opcionális: Marlene és Abby apja, a sebész. Előbbit ugye cutscene-ben.
    Abby meg évekig képtelen volt elengedni a dolgot és vadászott Joelre, aki miatt a fél világon keresztül utazott és megölte. Joel nem bosszúból ölte meg Jerryt, az apját, hanem mert Ellie-t mentette meg (meg mert különben Jerry leszúrta volna, ha játszottál a játékkal, tudod). Abby volt az első bosszúálló, az eredeti bosszúálló. Ellie csak reagált rá. Ráadásul Ellie nem ölte meg Leah-t, Nora-t is csak úgy, hogy előtte már lényegében halálra ítélte az, hogy spórát lélegzett be, ráadásul rá is támad Ellie-re. Meg és Owen is rátámad, dulakodás közben ölte meg őket, önvédelemből. Alice kutya dettó.
    Abby ehhez képest csípőből lelőtte Jesse-t, aki azt se tudta, hogy mi van, nem hogy közvetlen veszélyt nem jelentett volna rá. Joelt úgy öli meg, hogy az előtte pont az életét mentette meg.

    Az meg teljesen kurva mindegy, hogy vérszerinti vagy mostoha apa.