Vélemények, kérdések...idevelük!
  • Voltan
    #271
    Na, most már leírom én is a véleményemet, bár még nem vittem végig, Ellie-vel kolbászolok még
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most megyek a kórházba. Nekem tetszik. Kimondottan eddig. Nem tudom, le fog-e kötni a végéig ez a játékmenet, de egyelőre élvezem, bele tudok feledkezni nagyon. Az LMBTQ12ALPHA vonal szerintem nincs annyira túltolva, mint az érzékenyebbek állítják net szerte, belefér. A sztorival azért van baj, értem, hogy mit akartak csinálni, és az ötlet alapvetően tök jó. Megismerni a másik oldalt is, abosszúrossz, értem? Mindkét oldal részéről teljesen érthető a motiváció, csak itt jön be az a képbe, hogy azért a szkriptet nem ártott volna olyasvalakire bízni, aki ért is hozzá, mert az újító szándék sajnos elsikkad a lapos, és jellegtelen karakterek között. Ellie-t így elbaszni az előző rész után nem kis teljesítmény, és értem én, értem, hogy torzult a személyisége, de ennél még a Bosszúvágy 1-4 is komplexebb volt. Ez a csaj már nagyon nem az a kiscsaj, akit megismertünk, ami nem lenne baj, de a komplex, érdekes karaktert felváltotta egy puszta düh-és gyűlölet vezérelte kartonfigura. Egy jó író hiányzik a játékból, de nagyon.


    Szóval amúgy eddig tökre élvezem, de annyira azért nem, hogy amikor jön a Csucsima, ne váltsak rá azonnal (lassan játszom amúgy is, és kevés az időm mostanság) Jó játék, de messze nem az a definitív azonnali legenda, mint az első része volt. Nehéz a villámot kétszer palackba zárni, még a ND-nak is.

    Az meg azért eléggé vicces, hogy Ellie-ből olyan iszonyat brutális mészáros lett, hogy John Rambo, és a DoomGuy egy emberként elsápadna, és beiratkozna egy agyagozó szakkörbe ezt látván. Gondolom, Abbie-vel is hasonló lesz a helyzet, ott még nem tartok :)